Înapoi la pagina de pornire
header saloane
saloane de nunti
SALOANE DE NUNTI SI RESTAURANT A LA CARTE

Restaurant La Patrascu va pune la dispozitie 3 saloane cu capacitate intre 50 si 120 de locuri, potrivite atat pentru evenimente elegante, cat si pentru evenimente intime (botezuri, cununii, etc). De asemenea, in toate saloanele se pot organiza Petreceri Corporate!

SALON CRYSTAL - A LA CARTE SI EVENIMENTECapacitate 90 de locuri

Destinat, atat pentru servicii a la carte, cat si pentru organizari evenimente, salon Crystal imbina tema de decor, ce are un aer clasic, cu atmosfera intima si prietenoasa. Plantele asezate de jur imprejur creeaza un mediu ideal pentru relaxare, iar ferestrele mari, ofera pe timp de zi, luminozitatea necesara producerii unei stari de confort si optimism.

da1 daa

01 patrascu 02 style

SALON STYLE - A LA CARTE SI EVENIMENTE


Capacitate 90 de locuri

Salon Style intruneste conditiile necesare pentru cei care doresc sa organizeze un eveniment special.

Luminos, spatios, dotat cu mese rotunde, un perete format din oglinzi, ferestre mari, lustre cu forma deosebita, salon Crystal are o eleganta aparte si poate fi decorat in diferite moduri, tinandu-se cont de tipul evenimentului si de preferintele clientilor.


SALON INTIM


Cu o capacitate de maxim 60 de persoane, Salon Intim este spatiul ideal pentru pentru evenimente restranse si intime - cununii civile, aniversari, botezuri sau nunti restranse.

01 Salon de nunta 02 Salon de nunta