GDPR
COMPLIANT
restaurantlapatrascu.ro
Înapoi la pagina de pornire
saloane
saloane de nunti
SALOANE DE NUNTI SI RESTAURANT A LA CARTE

Restaurant La Patrascu va pune la dispozitie 3 saloane cu capacitate intre 50 si 120 de locuri, potrivite atat pentru evenimente elegante, cat si pentru evenimente intime (botezuri, cununii, etc). De asemenea, in toate saloanele se pot organiza Petreceri Corporate!

SALON CRYSTAL - A LA CARTE SI EVENIMENTE


Capacitate 90 de locuri

Salon Crystal intruneste conditiile necesare pentru cei care doresc sa organizeze un eveniment special.

Luminos, spatios, dotat cu mese rotunde, un perete format din oglinzi, ferestre mari, lustre cu forma deosebita, salon Crystal are o eleganta aparte si poate fi decorat in diferite moduri, tinandu-se cont de tipul evenimentului si de preferintele clientilor.

01 02

01 Salon de nunti 02 Salon de nunti

SALON SELECT - A LA CARTE SI EVENIMENTECapacitate 90 de locuri

Destinat, atat pentru servicii a la carte, cat si pentru organizari evenimente, salon Select imbina tema de decor, ce are un aer clasic, cu atmosfera intima si prietenoasa. Plantele asezate de jur imprejur creeaza un mediu ideal pentru relaxare, iar ferestrele mari, ofera pe timp de zi, luminozitatea necesara producerii unei stari de confort si optimism.


Salon Crama


Cu o capacitate de maxim 60 de persoane, Crama este spatiul ideal pentru pentru evenimente intime - cununii civile, aniversari, botezuri sau nunti restranse.

01 Crama 02 Crama