Saloane de evenimente


Restaurant La Patrascu va pune la dispozitie 3 saloane cu capacitate intre 50 si 120 de locuri, potrivite atat pentru evenimente elegante, cat si pentru evenimente intime (botezuri, cununii, etc). De asemenea, in toate saloanele se pot organiza Petreceri Corporate!

SALON CRYSTAL

120 LOCURI


VEZI MENIURI DE EVENIMENTE

Salonul Crystal intruneste conditiile necesare, atat pentru clientii care servesc masa, cat si pentru cei care doresc sa organizeze un eveniment special. Luminos, spatios, dotat cu mese rotunde, un perete format din oglinzi, ferestre mari, lustre cu forma deosebita, salon Crystal are o eleganta aparte si poate fi decorat in diferite moduri, tinandu-se cont de tipul evenimentului si de preferintele clientilor.

SALON SELECT

90 LOCURI


VEZI MENIURI DE EVENIMENTE

Destinat, atat pentru servicii a la carte, cat si pentru organizari evenimente, salon Select imbina tema de decor, ce are un aer clasic, cu atmosfera intima si prietenoasa. Plantele asezate de jur imprejur creeaza un mediu ideal pentru relaxare, iar ferestrele mari, ofera pe timp de zi, luminozitatea necesara producerii unei stari de confort si optimism.

SALON CRAMA

60 LOCURI


VEZI MENIURI DE EVENIMENTE